Kartvela Kupası Tiflis’te Başlıyor

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

Kartvela Kupası Tiflis’te Başlıyor

26-29 Eylül tarihleri arasında EEVZA Plaj Voleybolu Turu - Kartvela Kupası, Gürcistan Voleybol Federasyonu tarafından Tiflis'te düzenlenecek.

Bozkırın Ortasında Plaj Voleybolu Heyecanı Eskişehir’de Yaşandı
Plaj Voleybolu Olimpiyat Yarışması: Hollanda Kontenjanı İçin Mücadele Kızışıyor
Ehlers ve Wickler Lüksemburg’da Taçlandırıldı

26-29 Eylül tarihleri arasında EEVZA Plaj Voleybolu Turu – Kartvela Kupası, Gürcistan Voleybol Federasyonu tarafından Tiflis’te düzenlenecek. Çeşitli ülkelerden sporcular Gürcistan başkentinde yarışmayı dört gözle bekliyor. Turnuva, yalnızca Ermenistan, Azerbaycan, Estonya, Letonya, Litvanya, Ukrayna ve elbette Gürcistan’dan takımların yer aldığı bir erkekler etkinliği olup geleneksel Kartvela Kupası için yarışıyor.

Tiflis, Gürcistan, 26 Eylül 2024. 26-29 Eylül tarihleri arasında EEVZA Plaj Voleybolu Turu – Kartvela Kupası, Gürcü Voleybol Federasyonu tarafından Tiflis’te düzenlenecek. Çeşitli ülkelerden sporcular Gürcü başkentinde yarışmayı dört gözle bekliyor. Turnuva, yalnızca Ermenistan, Azerbaycan, Estonya, Letonya, Litvanya, Ukrayna ve elbette Gürcistan’dan takımların yer aldığı tek cinsiyetli bir erkekler etkinliği olup geleneksel Kartvela Kupası için yarışıyor.

Yarışma, Gürcü Voleybol Federasyonu ve Gürcistan Teknik Üniversitesi tarafından Gürcistan Kültür ve Spor Bakanlığı, Doğu Avrupa Voleybol Bölgesel Derneği (EEVZA) ve CEV desteğiyle ortaklaşa düzenlenecek.

Kartvela Kupası 2009 yılından beri düzenlenmekte olup, Fran grubunun seslendirdiği marş özellikle bu etkinlik için yaratılmıştır. Bu geleneksel turnuvanın amacı, Gürcü genç voleybol takımının ilk libero oyuncusu ve üyesi olan Davit Kartvelishvili’nin anısını ölümsüzleştirmek, plaj voleybolunu popülerleştirmek ve Gürcistan’da seviyesini ve profilini yükseltmektir.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0