Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Ediyor!

HomeHaberSultanlar Ligi

Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Ediyor!

Türkiye'nin gururu Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, Avrupa'nın prestijli kupalarından biri olan CEV Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil etmek üzere sahaya çıkıyor!

Arkas Spor, CEV Challenge Kupası’na Veda Etti
Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de İlk Finalist Arkas Spor
AXA Sigorta Kupa Voley’de Çeyrek Finalistler Belli Oldu!

Türkiye’nin gururu Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, Avrupa’nın prestijli kupalarından biri olan CEV Challenge Kupası’nda ülkemizi temsil etmek üzere sahaya çıkıyor!

Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, CEV Challenge Kupası’nda Rakiplerine Karşı

Balkan Kupası’nda elde ettikleri başarılı sonuçlarla CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı kazanan Galatasaray Daikin ve Arkas Spor, 32’li Finaller Turu’nda mücadele edecek.

  • Galatasaray Daikin: Sarı-kırmızılılar, ilk maçında Yunanistan’ın güçlü rakibi AO Thiras takımını konuk edecek. Müsabaka, 8 Ekim Salı günü saat 18.00’de TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.
  • Arkas Spor: Arkas Spor ise Finlandiya’nın Akaa Volley takımını ağırlayacak. Maç, 9 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi’nde başlayacak.

Hem Galatasaray Daikin hem de Arkas Spor, CEV Challenge Kupası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir mücadele verecek. Türk voleybolseverler, bu önemli karşılaşmaları kaçırmamalı!

YORUMLAR

YORUMLAR: 0