2025 CEV Kupası ve Challenge Kupası’nda Heyecan Başlıyor!

HomeHaberSultanlar Ligi

2025 CEV Kupası ve Challenge Kupası’nda Heyecan Başlıyor!

Avrupa voleybolunun önemli kupalarından olan CEV Kupası ve Challenge Kupası'nda mücadele edecek temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

Arkas Spor, CEV Kupası’nda Son 32 Turuna Yükseldi
Arkas Spor, Ertuğrul Gazi Metin ve Onurcan Çakır’la Anlaştı
Arkas Spor, Net Oyunuyla CEV Kupası’nda Son 16’ya Yükseldi

Avrupa voleybolunun önemli kupalarından olan CEV Kupası ve Challenge Kupası’nda mücadele edecek temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Lüksemburg’da gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda heyecan verici eşleşmeler ortaya çıktı.

Erkeklerde

  • CEV Kupası: Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDI Sigorta, 16’lı eleme turunda 32’li eleme turundan gelecek takımlarla karşılaşacak.
  • CEV Challenge Kupası: Spor Toto ise 32’li eleme turunda Neftohimik Burgas (Bulgaristan)-A.O.P. Kifissia (Yunanistan) eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek.
  • Balkan Kupası’nda mücadele edecek Arkas Spor ise şampiyon olması halinde CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı elde edecek. Bu durumda 32’li eleme turunda Finlandiya’nın AKAA Volley takımıyla karşılaşacak.

Kadınlarda

  • CEV Kupası: Türk Hava Yolları ve Kuzeyboru, son 32 turunda rakipleriyle karşılaşacak. Türk Hava Yolları, OK Herceg Novi (Karadağ) – Grot Budowlani Łódź (Polonya) eşleşmesinin mağlubu ile, Kuzeyboru ise OK Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ile mücadele edecek.
  • CEV Challenge Kupası: Balkan Kupası’nda mücadele edecek Galatasaray Daikin de şampiyon olması halinde CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı elde edecek. Bu durumda 32’li eleme turunda Yunanistan’ın AO Thiras takımıyla karşılaşacak.

Tüm Temsilcilerimize Başarılar Diliyoruz!

YORUMLAR

YORUMLAR: 0