Fenerbahçe Medicana, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonu!

HomeHaberSultanlar Ligi

Fenerbahçe Medicana, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonu!

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nın şampiyonu belli oldu! İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan finalde Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

2023 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonunu Belirliyor
Ziraat Bankkart, 2023 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nın Şampiyonu
2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Finali Büyük Heyecanla Bekleniyor!

Türkiye kadınlar voleybolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası‘nın şampiyonu belli oldu! İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan finalde Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 (25-23, 22-25, 25-17, 25-18) mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Heyecan Dolu Bir Final

Fenerbahçe Medicana ve Eczacıbaşı Dynavit arasındaki mücadele, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Her iki takım da kazanmak için sahaya çıksa da, Fenerbahçe Medicana daha etkili bir oyun sergileyerek zafere ulaştı.

Fenerbahçe Medicana’nın Şampiyonluğu Kutlandı

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde, Fenerbahçe Medicana’ya kupa ve madalyalar takdim edildi. AXA Sigorta Türkiye Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi Üyesi ve İcra Kurulu Danışmanı Olgun Küntay ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından verilen kupa, büyük bir sevinçle karşılandı. Finalin en değerli oyuncusu ise Fenerbahçe Medicana’dan Melissa Vargas oldu.

Detaylı Maç İstatistikleri İçin Tıklayın

YORUMLAR

YORUMLAR: 0