Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi’nde Romanya Deplasmanında

HomeMilli TakımlarErkek Milli Takımlar

Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi’nde Romanya Deplasmanında

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Romanya'ya konuk olacak. İşte karşılaşma hakkında detaylar ve milli takımın kadrosu.

Filenin Efeleri, Sahasında Romanya’yı Ağırlayacak
Faik Samet Güneş: Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Bizi Bekliyor
Filenin Efeleri VNL’de Almanya’ya Karşı Mükemmel Başladı

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’ndaki dördüncü maçında yarın deplasmanda Romanya’ya konuk olacak. Bu önemli müsabaka, Romanya‘nın Braşov kentindeki Dumitru Popescu Colibasi Spor Salonu’nda TSİ 17.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Filenin Efeleri, Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı üç karşılaşma sonunda 6 puanla lider durumda bulunuyor. Lig usulüne göre oynanan ve altı haftadan oluşan Avrupa Altın Ligi’nde gruplarını ilk sırada tamamlayan üç takım, Dörtlü Final müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Final etabına ev sahipliği yapacak Hırvatistan da Dörtlü Final’de mücadele edecek.

CEV Avrupa Altın Ligi’nde Dörtlü Final müsabakaları, 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu nedenle Filenin Efeleri, Romanya deplasmanındaki karşılaşmada galibiyet arayacak ve Dörtlü Final’e katılma hedefine bir adım daha yaklaşmaya çalışacak.

Millilerimizin Romanya karşılaşmasındaki kadrosu ise şu şekilde olacak: Pasörler; Arslan Ekşi, Arda Bostan. Pasör Çaprazları; Adis Lagumdzija, Kaan Gürbüz. Smaçörler; Yiğit Gülmezoğlu, Burak Güngör, Mirza Lagumdzija, Efe Bayram. Orta Oyuncular; Vahit Emre Savaş, Ahmet Tümer, Mert Matiç, Faik Samed Güneş. Libero; Volkan Döne, Berkay Bayraktar.

Bu önemli karşılaşma, A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Avrupa Altın Ligi‘ndeki başarısını sürdürme ve Dörtlü Final’e adını yazdırma yolunda kritik bir adım olacak. Voleybol severler, heyecan dolu mücadeleyi TRT Spor üzerinden takip edebilecekler.

Voleyboldan.com, Filenin Efeleri’nin Romanya deplasmanındaki Avrupa Altın Ligi karşılaşmasının tüm detaylarını sizlere aktarmaya devam edecek.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0