U21 Kadın Milli Takımımız, Balkan Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor

HomeMilli TakımlarAltyapılar

U21 Kadın Milli Takımımız, Balkan Şampiyonası’nda Sahaya Çıkıyor

21 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız, Bosna Hersek’in ev sahipliğinde düzenlenecek Balkan Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı. İşte milli takımımızın maç programı ve kadrosu.

U19 Erkek Milli Takımımız Balkan Şampiyonası’nda Mücadele Edecek
U17 Kız Milli Takımımız Balkan Şampiyonası Finalinde!
U21 Kadın Milli Takımımız Balkan İkincisi Oldu

Türk voleybolunun geleceği olan U21 Kadın Milli Takımı, 2-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Brcko şehrinde düzenlenecek Balkan Şampiyonası’nda mücadele edecek. Millilerimiz, B Grubu’nda Sırbistan ve Arnavutluk ile karşılaşacak ve gruptan çıkabilmek için önemli maçlara çıkacak.

Balkan Şampiyonası gruplarında ilk iki sırada yer alacak takımlar yarı finale yükselecek ve kıyasıya bir rekabet yaşanacak. U21 Kadın Milli Takımı, genç yeteneklerin performansını gözlemleme ve geliştirme fırsatı bulacağı bu önemli organizasyona tüm gücüyle hazırlanıyor.

Millilerimizin maç programı şu şekilde:

2 Ağustos 2023: 20.00 Sırbistan – Türkiye

4 Ağustos 2023: 20.00 Türkiye – Arnavutluk

U21 Kadın Milli Takımımızın teknik kadrosu ve sporcu kadrosu da belirlendi. Başantrenör olarak Suphi Doğancı, Yardımcı Antrenörler olarak Özer Özger ve Hakan Can Turan, İstatistik Antrenörü olarak Semih Demirören, Kondisyoner olarak Ömer Ertik ve Fizyoterapist olarak Eda Aslan görev yapacak.

U21 Kadın Milli Takımı - Balkan Şampiyonası
U21 Kadın Milli Takımı – Balkan Şampiyonası

Sporcu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Pasörler Özge Arslanalp ve Elif Kapar, Smaçörler Özlem Şahin, Miray Gözübüyük, Tuanna Mallı, Nilsu Şen ve Mehtap Öztunalı, Orta Oyuncular Bengisu Aygün, Berka Buse Özden, Hatice Secem Ege ve Seher Aksoy, Liberolar Selin Adalı, Berre İnce ve Zeynep Palabıyık.

Milli Takımımızın tüm oyuncuları ve teknik kadrosu, büyük bir heyecanla Balkan Şampiyonası’na hazırlanıyor. U21 Kadın Milli Takımımızın, voleybol tutkunlarının desteğiyle başarılı bir performans sergilemesi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0