AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Final Takımları Belli Oldu!

HomeHaberEfeler Ligi

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Final Takımları Belli Oldu!

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynanan Play-off 1-4 etabının ardından Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank, finalde karşı karşıya gelecek. Detaylar için haberimize göz atın!

Smaçör Ahmetcan Büyükgöz, Akkuş Belediyesi’nde
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 4. Hafta Sonuçları
Halkbank, TÜRŞAD’ı 3-0’lık Skorla Yendi

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde heyecan dorukta! Play-off 1-4 etabının ikinci karşılaşmaları sonucunda final takımları belli oldu. İşte detaylar:

Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank Finalde!

Bugün oynanan ikinci karşılaşmalarda Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank, serilerinde durumu 2-0’a getirerek adlarını finale yazdıran takımlar oldular. Galatasaray HDI Sigorta ve Ziraat Bankkart ise play-off 3/4.lük etabında mücadele edecekler.

AXA Sigorta Efeler Ligi Play-off Serisi Sonuçları

  • Galatasaray HDI Sigorta-Halkbank: 1-3 (25-23, 15-25, 23-25, 19-25)
  • Ziraat Bankkart-Fenerbahçe Parolapara: 2-3 (22-25, 21-25, 25-20, 25-14, 13-15)

Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank, gösterdikleri üstün performansla final bileti aldılar. Bu sonuçlarla heyecan dorukta ve voleybol severler final maçını sabırsızlıkla bekliyor.

Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDI Sigorta Play-off 3/4.lük Etabında!

Play-off 1-4 etabının ardından Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDI Sigorta, play-off 3/4.lük etabında karşı karşıya gelecekler. Bu mücadelede üçüncülük için ter dökecek takımlar, en iyi performanslarını sergilemeye çalışacaklar.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde heyecan devam ediyor! Play-off final etabı 11 Nisan’da başlarken, play-off 3/4.lük etabı ise 12 Nisan Cuma günü gerçekleşecek. Takip etmeye devam edin!

YORUMLAR

YORUMLAR: 0