2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı’nda Şampiyonlar Belli Oldu!

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı’nda Şampiyonlar Belli Oldu!

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı sona erdi.

Bioderma Pro Beach Tour Şile Marin Beach Etabı Tamamlandı!
Cools ve Van Den Vonder Mallorca’da Altın Madalya Kazanıyor
Avrupa’da Sekiz Ülke, Yerel Plaj Voleybolu Turnuvalarıyla Spor Heyecanı Yaşıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı sona erdi. Ayvalık Sarımsaklı’nda gerçekleşen heyecan dolu mücadelelerde, kadınlarda Ukrayna ve erkeklerde İtalya takımları şampiyonluğa ulaştı.

Kadınlar Kategorisinde Ukrayna’nın Üstünlüğü

Kadınlar kategorisinde finalde karşılaşan Ukrayna ve Estonya takımları, seyircilere unutulmaz bir mücadele sundu. Ukrayna takımı, rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Çek Cumhuriyeti takımı, Avusturya takımını mağlup etti.

Erkeklerde İtalyan Baskını

Erkekler kategorisinde ise finalde iki İtalyan takım karşı karşıya geldi. Rossi/Caminati ikilisi, Alfieri/Andreatta ikilisini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Norveç takımları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Ödül Töreni

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara madalya, kupa ve ödülleri Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0