VakıfBanklı Voleybolcu Gabi Guimaraes’ten Samimi Açıklamalar: Türk Voleybolunun Yükselişi

HomeRöportaj

Gabi Guimaraes, VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın Brezilyalı yıldızı, Türk voleybolunun yükselişini ve kariyerini paylaşıyor. Türk voleybolunun uluslararası arenada yükselmesi, yeni sezondaki hedefler ve Fenerbahçe Opet ile rekabet hakkında özel açıklamalar.

Alexa Gray, Artık Eczacıbaşı’nda
D Grubu Ön İzleme: Dengeli Grupta İtalyan Takımı Favori
Drews, Hancock ve Wong-Orantes, VNL’nin Açılış Haftasında ABD’yi Yönetecek

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nın önemli isimlerinden Brezilyalı oyuncu Gabi Guimaraes, Türk voleybolunun uluslararası arenadaki yükselişi ve kendi kariyeri hakkında özel açıklamalarda bulundu. İşte Gabi Guimaraes’in söyleşisinin ayrıntıları:

Türk Voleybol Ekolünün Oluşumu

Gabi Guimaraes, son yıllarda Türk voleybolunun uluslararası arenada yükselen bir güç haline geldiğine dikkat çekiyor. Kendi deneyimlerine dayanarak, Türkiye’nin voleybol alanındaki önemli gelişmelere ev sahipliği yaptığını ve artık kendi voleybol ekolünü oluşturduğunu ifade ediyor.

VakıfBank’taki Beşinci Sezon Heyecanı

Gabi, VakıfBank’ta beşinci sezonuna gireceğini ve Türkiye’de çok mutlu olduğunu vurguluyor. Yeni sezona heyecanla başlayacaklarını ve hedeflerinin kupalar ve özel şampiyonluklar kazanmak olduğunu belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe Opet ile oynayacakları Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçının heyecanını paylaşıyor.

Hedefler ve İşbirliği

VakıfBank forması altında yeni başarılar kazanma arzusu dile getiriyor. Her sezonun başında yeni hedefler koymak ve kazanmaya odaklanmak istediğini belirtiyor. Giovanni Guidetti ile çalışmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ifade ediyor ve VakıfBank’ın kendisi için ikinci bir ev gibi olduğunu vurguluyor.

Rekabetin Getirdiği Heyecan

Fenerbahçe Opet ile aralarında büyük bir rekabet olduğuna dikkat çekiyor. Bu rekabetin takımları her seferinde daha üst seviyelere taşıdığını belirtiyor. Bu sezonun da bu rekabetin aynı heyecanı ve çekişmeyi getireceğine inanıyor.

Sosyal Sorumluluk Bilinci

Gabi, sadece sahada değil, hayatın her alanında insanların hayatlarını olumlu bir şekilde etkilemek istediğini ifade ediyor. Sporun sadece zaferlerle değil, insanların hayatlarını değiştirmekle de ilgili olduğunu belirtiyor. Türk voleybolunun bu anlamda önemli bir rol oynadığını vurguluyor.

Türkiye’nin Voleybola İlgisi

Türkiye’nin voleybol sevgisine vurgu yapıyor. Özellikle kız çocuklarının voleybola büyük ilgi gösterdiğini ve milli takım oyuncularını örnek aldığını ifade ediyor. Türk voleybolunu bu kadar özel kılanın, insanların bu spora olan tutkusu olduğunu düşünüyor.

Türkiye’de Yaşamanın Keyfi

Türkiye’yi ve Türk kültürünü övgüyle anlatıyor. Türkiye’nin tarihini ve zengin kültürünü keşfetmekten keyif aldığını belirtiyor. Türk insanının yardımseverliği ve misafirperverliğinden de bahsediyor. Ülkenin doğal güzelliklerine ve tarihi yerlerine olan ilgisi hakkında konuşuyor. Türkiye’nin kendisi için bir “ikinci ev” olduğunu ifade ediyor.

Melissa Vargas ve Genç Yetenekler

Fenerbahçe Opet’te oynayan milli oyuncu Melissa Vargas’ı övgüyle anlatıyor. Vargas’ın dünya voleybolunun en iyi oyuncularından biri olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda Fenerbahçe Opet’te oynayan Ana Cristina ve Arina Fedorovtseva’nın geleceğinin parlak olduğuna inanıyor. Bu genç yeteneklerin gelecekte büyük başarılar elde edeceğine dikkat çekiyor.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0