2023 Brand Week Istanbul’da “Dünya Duysun Biz Burdayız” Oturumu Düzenlendi

HomeMagazin

2023 Brand Week Istanbul’da “Dünya Duysun Biz Burdayız” Oturumu Düzenlendi

2023 Brand Week Istanbul'un ilk gününde düzenlenen "Dünya Duysun Biz Burdayız" oturumu voleybolun odak noktasıydı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri, Takım Kaptanı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı'nın katıldığı paneller, Vodafone'un voleybola verdiği destek, kadın voleybolunun gelişimi ve gelecekteki hedeflerini ele aldı.

TVF Pro Beach Tour Balıkesir Ören Etabı Başladı: Türkiye’nin En İyi Plaj Voleybolcuları Sahne Alıyor
Turkuvaz Medya Spor Zirvesi’nde Türk Voleyboluna İki Ödül
Cafer Kirkit: Herkes Özveriyle Çalışıyor

2023 Brand Week Istanbul etkinliğinin ilk gününde, yaratıcı endüstriler ve markalar dünyasının buluştuğu bir oturum gerçekleşti. Oturumun odak noktası, voleybol oldu.

Yekta Kopan moderatörlüğünde gerçekleşen “Dünya Duysun Biz Burdayız” temalı panel, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin gibi konuşmacıları ağırladı.

Panelde, Vodafone’un Türkiye Voleybol Federasyonu ile işbirliği, kadın voleyboluna katkısı ve gelecek hedefleri ele alındı. Katılımcılar, Vodafone’un voleybol yatırımını anlatan yeni reklam filmi ile büyük ilgi gördü.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, stratejik planlama ve organizasyonun başarıyı getireceğine inandığını ifade ederken, Vodafone ile yapılan anlaşmanın önemini vurguladı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, voleybolun gelişimini ve geçmişten bugüne gelen büyük başarıları anlattı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, sporcular olarak hedeflerinin daha büyük başarılar elde etmek olduğunu belirtti ve Vodafone’un desteklerinin bu hedeflere ulaşmalarında büyük bir itici güç olduğunu ifade etti.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, kadınların güçlenmesini desteklemeye devam ederek, Vodafone’un kadın voleyboluna sunduğu büyük desteğin altını çizdi. Sponsorlukları kapsamında, Türkiye’de kadın sporuna sağlanan en yüksek ve kapsamlı desteği sunduklarını belirtti.

Bu işbirliği ile temel amaçlarının, 2023 Milletler Ligi, 2023 Avrupa Şampiyonası, ve dünya sıralamasında bir numarada olan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Vodafone Sultanlar Ligi’ne en iyi desteği sağlamak olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0