2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Finaller Tamamlandı

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Finaller Tamamlandı

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü gün heyecanı Yalova TİGEM Tatil Park’ta yaşandı. Milli takımlarımızın performansları ve detaylar için tıklayın.

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı Yalova’da Başlıyor!
2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Yalova’da
2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Son Buldu!

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü gün, eleme turu, klasman ve çeyrek final karşılaşmalarıyla dolu dolu geçti. Yalova TİGEM Tatil Park’ta düzenlenen şampiyonada heyecan giderek artıyor.

Erkekler Kategorisinde Milli Takımımızın Performansı

Milli Takımımızdan Sacit Kurt ve Batuhan Kuru, son 16 turunda Moldova’yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ancak çeyrek finalde Fransa karşısında 2-0 mağlup olan takımımız turnuvaya veda etti.

Klasman maçlarında ise Nevzat Kaan Erol ve Barış Güldalı, Finlandiya’ya 2-0 mağlup oldu. Ahmet Can Tür ve Tuna İmdat ikilisi ise Romanya’yı 2-0 yenerek günü galibiyetle kapattı.

Erkeklerde alınan sonuçlar ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlar Kategorisinde Milli Takımımızın Performansı

Kadınlarda ülkemizi temsil eden Esra Demirkıran ve Nehir Kiraz, 24’lü eleme turunda Letonya’ya 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Ceylin Sayar ve Su Şimdim ikilisi, klasman maçında Hırvatistan’ı 2-0 yenerek turnuvayı galibiyetle tamamladı. Naz Akyüz ve Irmak Gökçen ise klasman maçında Kosova’ya 2-0 mağlup oldu.

Kadınlarda alınan sonuçlar ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Şampiyona Devam Ediyor

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 9 Haziran 2024 Pazar günü erkekler ve kadınlarda oynanacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek. Tüm karşılaşmalar, CEV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

CEV YouTube kanalına ulaşmak için tıklayınız.

Tüm müsabakaların ücretsiz olduğu bu heyecan dolu şampiyonaya tüm halkımız davetlidir. Gelin, plaj voleybolunun heyecanını birlikte yaşayın!

YORUMLAR

YORUMLAR: 0