2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı Yalova’da Başlıyor!

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı Yalova’da Başlıyor!

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Yalova Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Tatil Park Plajı'nda kumda heyecana sahne olacak.

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Yalova’da
2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Finaller Tamamlandı
2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Son Buldu!

30 Ülkeden 64 Takım, 128 Sporcu: Plaj Voleybolu Avrupa’yı Yalova’da Sallayacak!

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Yalova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Tatil Park Plajı’nda kumda heyecana sahne olacak.

Avrupa’nın En İyileri Yalova’da Buluşuyor:

Turnuvada 30 ülkeden 64 takım ve 128 sporcu, Avrupa Şampiyonası kupası için ter dökecek. Plaj voleybolu tutkunları, kıran kırana mücadeleye tanıklık etme fırsatı yakalayacak.

Lansmanda Heyecan Dorukta:

Şampiyonanın lansmanı, Maxwell Resort Thermal Hotel’de gerçekleşti. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Organizatör Gürsel Yeşiltaş, Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Anton Fichtinger, Plaj Voleybolu Türkiye Milli Takım Oyuncuları Batuhan Kuru ve Irmak Gökçen ile Otel Sahibi Tolga Ekmekçi’nin konuşmalarıyla heyecan doruk noktasına ulaştı.

Millilerimiz de Heyecanda:

Türkiye Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımı Oyuncusu Batuhan Kuru, “6 senedir plaj voleybolu yapıyorum. Çoğu müsabakalarda yer aldım. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e bu organizasyona destekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diyerek millilerin de heyecanını dile getirdi.

Türkiye Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımı Oyuncusu Irmak Gökçen de kısa bir konuşma yaparak, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak gerçekten heyecan verici” dedi.

Millilerimiz de Madalya Hedefliyor:

Organizasyonda erkeklerde ülkemizi Sacit Kurt-Batuhan Kuru, Ahmet Can Tür-Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı ikilileri temsil edecek. Millilerimiz, ev sahibi avantajını da kullanarak madalya hedefliyor.

Plaj Voleybolu Heyecanını Kaçırmayın!

6-9 Haziran tarihleri arasında Yalova’ya gelerek, Avrupa’nın en iyi plaj voleybolu takımlarının heyecanına ortak olabilirsiniz.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0