2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören Etabı Sona Erdi

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören Etabı Sona Erdi

2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören Etabı sona erdi. Kadınlarda Yaren Sencel-Merve Çelebi, erkeklerde Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru şampiyon oldu. Detaylar için tıklayın.

2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı Ayvalık’ta Başladı
CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Heyecanı Balıkesir’de Başlıyor
Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nın Kazananları Belli Oldu

2024 Bioderma Pro Beach Tour’un Balıkesir Ören Etabı, büyük bir heyecanla tamamlandı. Balıkesir’in Ören ilçesinde üç gün boyunca süren turnuvada, kadınlarda Yaren Sencel-Merve Çelebi ikilisi, erkeklerde ise Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru ikilisinden oluşan Staff Coffee&Company takımı şampiyon oldu.

Kadınlar ve Erkeklerde Dereceye Giren Takımlar

Turnuvanın son gününde oynanan final maçlarının ardından kadınlar ve erkeklerde dereceye giren takımlar belli oldu. Kadınlarda Yaren Sencel-Merve Çelebi ikilisi birinci olurken, Melis Durası-Berfin Öztürk ikilisi ikinci, Socrates Creative Event takımından Ayşe Dil Mert-Selin Yurtsever Toy ikilisi ise üçüncü sırayı aldı.

Erkeklerde ise Staff Coffee&Company takımından Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru birinciliği elde ederken, Gain Spor Kompleksi’nden Hasan Hüseyin Mermer-Sacit Kurt ikilisi ikinci oldu. Nuri Şahin-Ali Cebeci ikilisi ise üçüncülüğü kazandı.

Ödül Töreni ve Katılım

Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Törene Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aşkırbirce Uzkurt, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Aytekin Durmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal katıldı.

2024 Bioderma Pro Beach Tour’un bir sonraki etabı, 21-23 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul’da Şile Marin Beach’te gerçekleştirilecek. Plaj voleybolu tutkunları, bir sonraki etapta da büyük heyecan yaşayacak.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0