2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’ne Türkiye Ev Sahipliği Yapacak

HomeDünyaAvrupa Ligleri

2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’ne Türkiye Ev Sahipliği Yapacak

2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türkiye Voleybol Federasyonu ve CEV Başkanı tarafından duyurulan etkinlik, hem erkeklerde hem de kadınlarda heyecanı arttırmaya hazırlanıyor.

VakıfBank, Mulhouse’u 3-0’lık Net Bir Skorla Mağlup Etti
CEV Şampiyonlar Ligi Erkekler Yarı Final Heyecanı: İtalyan Derbisi ve Polonya-Türkiye Karşılaşması
VakıfBank, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde Imoco’yu Ağırlayacak

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, bu yıl hem erkeklerde hem de kadınlarda Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

İtalya’nın Trieste kentinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Aleksandar Boricic’in katılımıyla düzenlenen toplantı sonucunda alınan karara göre, tarihte ilk kez Süper Finaller organizasyonu Türkiye’de gerçekleştirilecek.

5 Mayıs’ta düzenlenecek 2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nin ev sahibi şehir ise daha sonra açıklanacak.

CEV Başkanı Aleksandar Boricic, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte Çekya ve Bulgaristan Avrupa federasyonlarının başkanlarıyla Pazar günü Trieste’de düzenlenen Kadınlar Voleybol Kupası finalini izledi. Boricic, Türkiye’de düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri için, “Süper Finaller, sadece bir spor gösterisi olmanın ötesinde, aynı zamanda muazzam bir kutlama olmalı. Türk ve İtalyan ligleri şu anda Avrupa’daki kadın kulüp müsabakalarının en üst seviyesinde. Bu nedenle İtalya Kupası finalinde yaşadığımız atmosferden çok memnunuz. Umarım yakında başka yerlerde de daha güçlü takımlar ortaya çıkar.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0