2024 FIVB Milletler Ligi İlk Haftasında Antalya Ev Sahipliği Yapacak

HomeMilli TakımlarKadın Milli Takımlar

2024 FIVB Milletler Ligi İlk Haftasında Antalya Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye, 2024 FIVB Milletler Ligi'nin ilk haftasına ev sahipliği yapacak. Kadın ve erkek takımları, Antalya'da düzenlenecek bu büyük voleybol etkinliğinde dünya devleriyle mücadele edecek.

VNL Heyecanı Antalya’da Başladı!
Sylvia Nwakalor, İtalya’ya Tayland Karşısında Önderlik Etti
Drews, Hancock ve Wong-Orantes, VNL’nin Açılış Haftasında ABD’yi Yönetecek

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi (VNL), 14-19 Mayıs 2024 tarihlerinde hem kadınlarda hem erkeklerde Antalya’da ev sahipliği yapacak.

Filenin Sultanları, son şampiyon dünya 1 numarası olarak, mücadelelerini Antalya’da sürdürecek. Türkiye’nin yer aldığı VNL’nin ilk haftasında, İtalya, Polonya, Japonya, Almanya, Bulgaristan ve Fransa takımları da sahne alacak.

Milletler Ligi’nin ikinci haftasında, 28 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında, Filenin Sultanları karşılaşmalarını ABD’de Arlington’da oynayacak. ABD, Polonya, Sırbistan, Almanya, Kanada, Bulgaristan ve Güney Kore’nin yer aldığı ikinci hafta grubu oldukça rekabetçi geçecek.

Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında, 11-16 Haziran 2024 tarihleri arasında, Filenin Sultanları Hong Kong’ta karşılaşmalarını sürdürecek. Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya, Tayland ve Bulgaristan’ın yer aldığı üçüncü hafta grubu heyecanı artıracak.

Tarihinde ilk defa Milletler Ligi’nde mücadele edecek olan Filenin Efeleri ise 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da boy gösterecek. İlk haftada Polonya, ABD, Slovenya, Fransa, Hollanda, Kanada ve Bulgaristan takımları ile mücadele edecekler.

Filenin Efeleri, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında 4-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Japonya’da karşılaşmalarını sürdürecek. Japonya, Brezilya, Polonya, Slovenya, İran, Almanya ve Bulgaristan’ın yer aldığı ikinci hafta grubu büyük bir rekabete sahne olacak.

Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında, 27 Haziran-2 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Filenin Efeleri Slovenya’da karşılaşmalarını gerçekleştirecek. Slovenya, Polonya, İtalya, Arjantin, Sırbistan, Küba ve Bulgaristan takımları, Filenin Efeleri’nin üçüncü hafta mücadelesinde yer alacak.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0