Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’nda Namağlup Yarı Finalde

HomeMilli TakımlarKadın Milli Takımlar

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’nda Namağlup Yarı Finalde

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki üstün performansıyla Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Detaylar haberimizde.

Filenin Sultanları, İtalya’yı Bekliyor
Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda!
Filenin Sultanları, Hong Kong’da Sahne Alıyor

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Avrupa Şampiyonası’nda şimdiye kadar namağlup bir performans sergileyen Filenin Sultanları, yarı finalde 1 Eylül Cuma günü İtalya ile karşılaşacak. Brüksel’deki Palais 12 salonunda oynanan karşılaşmayı, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve bir dizi önemli isim takip etti. Belçika’da yaşayan ve çevre ülkelerden gelen vatandaşlar da milli takımı büyük destekleledi.

Maç sonucu şu şekilde: TÜRKİYE-POLONYA: 3-0 SETLER: 25-23, 25-22, 25-18 SALON: Palais 12 HAKEMLER: Stefano Cesare (İtalya), Vladimir Simonovic (İsviçre) SÜRE: 84 dakika (30′, 30′, 24′)

Karşılaşmanın detaylı istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye, üstün performansıyla çeyrek finalde Polonya’yı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Filenin Sultanları’nın İtalya ile yapacağı yarı final maçı büyük bir heyecanla bekleniyor.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0