Kjølberg/Varga ve Møllgaard/Hovmann, Göteborg’da Zafer Kazandı

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

Kjølberg/Varga ve Møllgaard/Hovmann, Göteborg’da Zafer Kazandı

NEVZA Plaj Voleybolu'nun Göteborg'daki 2023 etkinliğinde Norveçli Kjølberg/Varga ve Danimarkalı Møllgaard/Hovmann, zafer kazandı. Erkekler ve kadınlar kategorisinde kazananların hikayesi.

Bioderma Pro Beach Tour Marmaraereğlisi Etabı Final Günleri
Almanya, Finallerdeki Son Yere Sahip Oldu
Katar ve Çin, Dünya Şampiyonası Öncesi Dikkat Çekiyor

Ev sahibi İsveç takımlarının üçü madalya kazandı, ancak kazananlar Danimarka ve Norveç’ten geldi. NEVZA Plaj Voleybolu’nun yılın son etkinliği Göteborg Beach Center’da gerçekleşti. 2023 NEVZA İsveç Plajı başladığında, 32 takım da kum sahaya girdi. İki gün sonra ise kazananları belirledik!

Kadınlar Kategorisinde Kjølberg/Varga Zorlu Bir Mücadele Sonucunda Altın Madalyayı Kazandılar

Victoria Faye Kjølberg ve Julie Varga (NOR), kadınlar kategorisinde altın madalyayı kazandılar. Finalde ev sahibi Beach Center, Göteborg’ta mücadele eden Sara Malmström ve Hulda Rudberg’e karşı iki setlik (21-19, 21-18) zorlu bir mücadeleyle zafer kazandılar.

Kjølberg/Varga, turnuvaya zor bir başlangıç yaptılar, ilk maçlarını Danimarkalı Rebecca Nøhr Kramer/Vanessa Richards’a karşı 2-1 kazanarak başladılar, ardından Felicia Granberg/Ellen Lindqvist (SWE) karşısında zorlu bir mücadele verdiler ve nihayetinde 1-2 kaybettiler. Mağlubiyetten sonra Norveçli ikili, oyunlarını geliştirmeyi başardı ve başka hiçbir maç kaybetmediler.

Erkekler Kategorisinde Danimarka’dan Møllgaard/Hovmann Overgaard Altın Madalya Kazandı

Erkekler kategorisinde ise Danimarka’dan Mads Møllgaard/Nicolai Hovmann Overgaard, beş maçlık seriden zaferle ayrıldı. Güçlü ikili, bu oyunların üçü, üç sette sonuçlandığı için zaferi ne kadar istediğini gösterdi. Finalde, şu ana kadar hiç set kaybetmeyen İsveçli ikili Stefan Andreasson/Anton Andersson’ı 2-0 (24-22, 21-15) yenerek altın madalyayı kazandılar.

NEVZA İsveç Plajı, Plaj Voleybolunun Yoğun Katılımıyla Birlikte Yapıldı

NEVZA İsveç Plajı, yaklaşık 400 oyuncunun kumun üzerine çıktığı yoğun bir katılım Plaj Voleybolu etkinliği olan Halloween Kupası ile yan yana gerçekleşti. Elit ve amatör oyuncular birbirlerinden ilham aldı ve Plaj Voleybolunun bir spor olarak hem ömür boyu hem de herkes için olduğunu gösterdi.

Podyum

Erkekler

  1. Møllgaard/Hovmann Overgaard (DAN)
  2. Andreasson/Andersson (SWE)
  3. Appelgren/Annerstedt (SWE)

Kadınlar

  1. Kjølberg/Varga (NOR)
  2. Malmström/Rudberg (SWE)
  3. Olsen/Schade Jensen (DAN)

YORUMLAR

YORUMLAR: 0