2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu’na Palandöken Ev Sahipliği Yapacak

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluKar Voleybolu

2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu’na Palandöken Ev Sahipliği Yapacak

Palandöken ev sahipliğinde düzenlenen 2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu'nun heyecanını yaşayın. Türkiye'nin en yüksek zirvelerinden birinde gerçekleşecek etkinlik, kış sporları tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunacak.

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde Heyecanlı 9. Hafta Tamamlandı
Alexa Gray, Artık Eczacıbaşı’nda
Fenerbahçe Opet, Galibiyet Serisini 23 Maça Çıkardı

Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Palandöken, 2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci etkinliğine ev sahipliği yapacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ iş birliğiyle düzenlenecek organizasyon, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde, 12-15 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Palandöken Kayak Merkezi, kış sporları ve kış turizmini ulusal ve uluslararası spor etkinlikleriyle birleştirerek Türkiye’nin ve Erzurum şehrinin tanınırlığını artırmayı hedefliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, geçtiğimiz yıl yaşanan yıkıcı depremler nedeniyle son anda iptal edilen kar voleybolu etkinliklerinin yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“2023 yılında 11 ilde yaşadığımız kayıpların derin üzüntüsü içindeyiz ancak şehirlerimizin toparlanmasına yardımcı olmak ve sporumuzu yaşatmak için çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle Türkiye’de bir Kar Voleybolu Avrupa Turu etkinliğine daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’na ev sahipliği yapacak. Bu muazzam etkinliğe iş birliği yaptıkları için Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ejder A.Ş.’ye teşekkür ediyorum. Üst düzey rekabetin ve güzel bir turnuvanın gerçekleşeceğinden eminiz. Oyuncular ve seyirciler, etkinlikten ve Palandöken Kayak Merkezi’nden keyif alacaklarını düşünüyorum.”

YORUMLAR

YORUMLAR: 0