2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören-2 Etabı Heyecanla Tamamlandı!

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören-2 Etabı Heyecanla Tamamlandı!

2024 Bioderma Pro Beach Tour'un heyecan dolu üçüncü ayağı Balıkesir Ören-2 Etabı, Burhaniye Ören Plajı'nda oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Bioderma Pro Beach Tour Mersin Kızkalesi Etabı Tamamlandı
Bioderma Pro Beach Tour Erciyes Dağı Etabı, Türkiye’nin Spor Arenasına Yeni Bir Soluk Getirdi
Bioderma Pro Beach Tour Marmaraereğlisi Etabı’nda 2. Gün Heyecanı Sona Erdi

Yusuf Özdemir ve Batuhan Kuru, Yaren Sencel ve Merve Çelebi Zirvede!

2024 Bioderma Pro Beach Tour’un heyecan dolu üçüncü ayağı Balıkesir Ören-2 Etabı, Burhaniye Ören Plajı’nda oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. TVF Voleybol TV’den de canlı yayınlanan final gününde, erkeklerde Staff Coffee Company (Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru) ikilisi, kadınlarda ise Yaren Sencel ve Merve Çelebi çifti zafere ulaşarak şampiyonluk kupalarını havaya kaldırdı.

Kadınlar Kategorisi Mücadeleleri

Kadınlar kategorisinde Yaren Sencel ve Merve Çelebi, Babadağ Teleferik (Medine Korkmaz-Anna Kalchenko) ve TVF Spor Lisesi (Ceylin Sayar-Su Şimdim) ekiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde ise TVF Spor Lisesi’ni 2-0 yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Erkekler Kategorisi Mücadeleleri

Erkekler kategorisinde ise Staff Coffee Company (Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru), Aleksey Atilla Öztire ve Tarık Gül’ü ve Gain Spor Kompleks (Ahmet Can Tür-Hasan Hüseyin Mermer)’i eleyerek finale yükseldi. Finalde de Gain Spor Kompleks’i 2-0 yenerek şampiyonluk unvanını kazandı.

Törende Madalyalar ve Kupalar Takdim Edildi

Heyecanla tamamlanan final karşılaşmalarının ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara ödül, madalya ve kupalar Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri tarafından takdim edildi.

Bioderma Pro Beach Tour Yoluna Devam Ediyor!

2024 Bioderma Pro Beach Tour’un dördüncü ayağı 6-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Mersin Kızkalesi’nde düzenlenecek. Heyecan dolu turnuvayı takip etmeye devam etmek için TVF Voleybol TV’yi takip etmeyi unutmayın!

YORUMLAR

YORUMLAR: 0