2023 BVA Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Heyecanı, Balıkesir’de Başlıyor

HomePlaj, Kar ve Masa VoleyboluPlaj Voleybolu

2023 BVA Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Heyecanı, Balıkesir’de Başlıyor

Türkiye ve 7 ülkenin katılımıyla Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Burhaniye Ören Plajı'nda gerçekleşecek.

Türkiye’de İlk Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Başlıyor
TVF Pro Beach Tour Balıkesir Ören Etabı Başladı: Türkiye’nin En İyi Plaj Voleybolcuları Sahne Alıyor
2023 CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen 2023 BVA Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası, 23-25 Haziran 2023 tarihlerinde Balıkesir’in Burhaniye Ören Plajı’nda gerçekleşecek. Bu heyecan dolu organizasyona Türkiye, Romanya, Moldova, Kosova ve Sırbistan ülkelerinden toplam 24 takım katılacak. Ayrıca Hollanda kadınlar ve İtalya erkekler takımları, wild card (davet) ile turnuvaya katılacak.

BVA Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Türkiye, kadınlar kategorisinde 7 takım, erkekler kategorisinde ise 4 takım ile mücadele edecek. Organizasyon boyunca oynanacak tüm karşılaşmalar, seyircilere ücretsiz olarak izleme imkanı sunacak. Bu büyük spor etkinliği sayesinde plaj voleybolunun heyecanını yaşamak isteyenler için Burhaniye Ören Plajı tam anlamıyla bir spor şölenine dönüşecek.

Daha fazla bilgi ve takımlar hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için “Kadınlar kategorisindeki takımlara ulaşmak için tıklayınız ve “Erkekler kategorisindeki takımlara ulaşmak için tıklayınız bağlantılarına tıklayabilirsiniz. Bu önemli etkinliğe katılan takımları desteklemek ve unutulmaz bir plaj voleybolu deneyimi yaşamak için sizleri Balıkesir’e ve Burhaniye Ören Plajı’na davet ediyoruz.

YORUMLAR

YORUMLAR: 0